21 september 2024

De SF 24HRS is geen militaire opleiding maar je snuffelt aan de weerbaarheidstraining die iedere Commando Speciale Operaties heeft doorstaan. Wat je precies gaat doen blijft geheim. Maar verwacht het onverwachte...Ons doel is niet om je te elimineren maar juist om jou als een completer mens naar huis te sturen. Trots en met meer mentale bagage waar jij zowel zakelijk als privé mee verder kan.

Wat is 'mentale kracht' eigenlijk?

Het is de innerlijke kracht die jou in staat stelt om weerbaar te zijn voor negatieve invloeden van buitenaf, veerkrachtig te zijn bij tegenslag en vast te houden aan jouw gestelde (lange termijn) doelstellingen.

Ben jij geschikt?

Deze life-time experience is geschikt voor iedereen die mentale kracht wil testen en versterken. Je hoeft geen topsporter te zijn om deel te kunnen nemen, maar het is wel belangrijk om een goede basisconditie te hebben. Daarom stellen we een aantal basiseisen waar je aan moet voldoen bij de start van het programma.

Jij bent:

minimaal 18 jaar – blessurevrij - iemand die als mens wil groeien

Jij kunt:

5 km hardlopen in 40 min - 40 squats - 20 sit-ups - 10 push-ups - zwemmen

De basiseisen zijn laagdrempelig om iedereen de kans te geven om deze unieke experience te beleven. Het programma wordt aangepast aan het niveau van de individuele deelnemer. De SF instructeurs zullen jouw kwaliteiten en valkuilen herkennen en je tot het uiterste uitdagen. 

Wat kun je verwachten?

Het is geen militaire opleiding maar je voert opdrachten uit die real-life terugkomen in de Commando-opleiding. Het programma is gebaseerd op de opleidings – en trainingsprincipes van de Special Forces van het Korps Commandotroepen. Wat je precies gaan doen blijft geheim maar verwacht het onverwachte.

Wat willen we bij jou bereiken?

TROTS: Het meest pure gevoel van tevredenheid, voldoening en eigenwaarde naar jezelf vanwege je prestaties, eigenschappen, of wie je als persoon bent. Het is een positieve emotie die voortkomt uit het erkennen van je eigen inspanningen en successen.

GROEI: Het proces waarbij je bewust streeft naar zelfverbetering en ontwikkeling door zelfreflectie. Je gaat voor het overwinnen van uitdagingen en het nastreven van persoonlijke waarden en ambities.
 

PERSOONLIJK LEIDERSCHAPSTRAINING (PLT)

Persoonlijk leiderschap gaat over jou als mens. Het gaat over wie je bent, hoe je in het leven staat, waar je vandaan komt en hoe je dit inzet in je werk en het leiden en inspireren van de mensen om je heen. Als professional toon je persoonlijk leiderschap door jezelf te ontwikkelen als persoon en in het werk. Jouw unieke karaktereigenschappen en kwaliteiten (her)kennen en kunnen inzetten. Maar ook zien waar jouw ontwikkelpunten liggen en daaraan willen werken. De persoonlijk leiderschapstraining is een aanvullende module op de SF24HRS. 

Vooraf vindt er een online-meeting plaats met de coach die jou gaat begeleiden. Samen wordt er besproken wat jouw doelen en valkuilen zijn. Gedurende het programma krijg je extra opdrachten passend bij jouw doelen en deze worden tussentijds geëvalueerd. Enkele dagen na de SF24HRS vind er opnieuw een online meeting plaats en wordt het hele proces geëvalueerd zodat je de opgedane ervaring kunt vertalen en toepassen naar jouw dagelijkse handelen. 

Inhoud module:

  • Voorbereidende online-meeting
  • Bespreken van persoonlijke doelen
  • Extra opdrachten passend bij jouw doelen
  • Tussentijdse evaluatie
  • Enkele dagen na de training een persoonlijke evaluatie
  • Certificaat van deelname coachingstraject

Kosten

Via jouw werkgever:

De meeste werkgevers stellen een ontwikkel - of opleidingsbudget beschikbaar in het kader van persoonlijke ontwikkeling. In veel gevallen kun je de kosten voor deze training declareren. Je kunt er ook voor kiezen om jouw werkgever te vragen om jouw training direct te vergoeden. In dit geval moet jouw werkgever de inschrijving verzorgen. 

Prijzen editie 20 april 2024

Product                  Betaling                Prijs

SF24HRS                Eénmalig               € 320               
SF24HRS                 In 3 termijnen     € 110                
SF24HRS + PLT      Eénmalig              € 470                
SF24HRS + PLT      In 3 termijnen     € 157             

 

Prijzen editie 21 september 2024

Product                  Betaling                Prijs

SF24HRS                Eénmalig               € 375               
SF24HRS                 In 3 termijnen     € 125                
SF24HRS + PLT      Eénmalig              € 550               
SF24HRS + PLT      In 3 termijnen     € 184  


Daarvoor krijg je:

  • Een lifetime experience om nooit meer te vergeten.
  • Professionele begeleiding door (ex-)leden van de Special Forces.
  • Psychologische evaluatie en ondersteuning tijdens de training.
  • Kleine groepen (totaal max 30 deelnemers) zodat jij wordt gezien! 

 "Kracht komt niet uit fysiek vermogen, maar uit een onverzettelijke wil" (Ghandi)

 

Invalid Input
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Ongeldige invoer
Vul je geboortedatum in
Vul je straatnaam + huisnummer in
Vul je postcode in
Vul je woonplaats in
Vul een geldig telefoonnummer in
Invalid Input
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Indien via werkgever:

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ga akkoord met de voorwaarden en privacy-verklaring
Ongeldige invoer
0,00 EUR
Ongeldige invoer

Je wordt doorgestuurd naar het Mollie betalingssysteem van Buddy2sur5. Je kan op de betaalpagina kiezen voor ideal of voor bankcontact (BE). 

Ongeldige invoer