sur5specialforces is een samenwerking tussen (ex) Commando's van het Korps Commandotroepen en Outdoor & Coachbedrijf Buddy2Sur5. We zijn expert op het gebied van presteren onder de meest extreme en complexe omstandigheden. Snel kunnen reageren op veranderende situaties en jezelf kunnen aanpassen aan onverwachte uitdagingen. Onze kennis en ervaring die wij hebben opgedaan tijdens diverse Specialistische Operaties wereldwijd willen we inzetten om individuen en teams sterker te maken. Dat is de kracht van sur5specialforces. 

 

jim 1  Jim Jansen - SF Instructeur  & mede oprichter

Na het behalen van de Elementaire Commando Opleiding (ECO) heeft hij ruim 10 jaar als Commando Speciale Operaties gediend bij de Special Forces van het Korps Commandotroepen. Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan middels diverse trainingen en missies wereldwijd. Als mede-oprichter en hoofdinstructeur van sur5specialforces wil hij graag individuen en teams veerkrachtiger maken en laten groeien. 
    
  

boy Boy Hermsen - SF Instructeur

Ruim 19 jaar ervaring binnen defensie, waarvan 9 jaar bij de Luchtmobiele brigade en 10 jaar als Commando bij de Special Forces van het Korps Commandotroepen. Boy heeft naast zijn deelname aan diverse missies ook 5 jaar als instructeur gediend en meerdere leidinggevende functies bekleed. Momenteel is hij werkzaam binnen de ambulancezorg waar hij onder andere medische trainingen voor de brandweer verzorgd. Boy heeft veel ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap en krijgt energie van het begeleiden en laten groeien van mensen en teams naar een positieve en veerkrachtige mindset. 

martin b 1 Martin Berrens - Medic & Coach 

Met een achtergrond bij de politie en als docent bij ROC Nijmegen heeft hij sinds 2017 zijn eigen bedrijf Berrens & van Dijk. Waarbij hij cursussen verzorgd op het gebied van veiligheid en weerbaarheid. Met extra opleidingen tot docent RGTB en cognitieve gedragstherapie, daagt hij onze cursisten op mentaal gebied uit.  Daarnaast leidt hij instructeurs op voor het Oranje Kruis en geeft hij EHBO lessen aan o.a. outdoorbedrijven. 

  

anne Anne van Amerongen - Coach & mede oprichter

Na haar studies HBO-Verpleegkunde en Universitaire Master Nutrition & Health is ze gaan werken als voedingsonderzoekster voor de Universiteit van Wageningen. In 2015 heeft ze samen met Kathinka Bosveld het outdoorbedrijf Buddy2sur5 opgericht. Als ervaren survivalrunner op wedstrijdniveau en ultra-trailrunner begrijpt ze wat nodig is om jezelf tot het uiterste te pushen en anderen hierin te motiveren.
     


kathinka 2 Kathinka Bosveld - Coach & mede oprichter

Als geen ander is ze in staat anderen te laten ontdekken dat ze meer kunnen en durven dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Het gedrag en de drijfveren hierachter vindt ze interessant. Als coach blijft ze zich hier in ontwikkelen. Na haar HBO Studie Outdoorsport & management heeft ze een eigen bedrijf in (extreme) outdoorsporten en heeft ze als expeditieleider verschillende canyoningexpedities geleid in Zuid-Amerika en KaapverdiĆ«. Ondertussen heeft ze haar post-HBO opleiding Lifecoaching en de opleiding psychosociale basiskennis afgerond.

  

 

Collega's Collega SF-ers 

Naast de bovengenoemde bestaat ons team uit collega's van het Commando Special Forces team. Zij blijven om veiligheidsredenen anoniem. Hun inzet, bijdrage en enthousiasme zijn onmisbaar in ons team en we zijn dan ook dankbaar voor alle medewerking die zij verlenen.